Gazon bemestingspakket
Hierbij bieden wij u een volledig bemestingspakket aan voor uw gazon incl. aanbrengen. Het pakket bestaat uit een jaarlijks terugkerende bemesting. Regelmatig horen we dat men het lastig vindt om het gazon het gehele jaar netjes en groen te houden. Vaak heeft dat te maken met de onjuiste bemesting. Het gras is een natuurproduct, maar dit vergt wel enig onderhoud. Het heeft kalk, kunstmest en organische meststoffen nodig. Belangrijkste kenmerk van de organische meststof is dat deze langzaam de meststoffen vrij laat komen, dus werk het voor langere periode. Kunstmest daarentegen geeft snel een zichtbaar resultaat, maar werkt maar voor een korte duur. Dus combineren van deze meststoffen is belangrijk. 
Om de bovengenoemde redenen bieden wij dus een soort contract aan voor een volledige bemesting van uw gazon. 

 

Standaard pakket;

*  kalkkorrels(activeren van meststoffen die nog in de grond zitten en werkt zo tegen mossen)
*  kunstmest (npk 15-15-15 of npk 12-10-18) 
*  organisch mineralische mest((2x per jaar)granulaatvorm- wordt dan sneller opgenomen en verstevigd de basis bemesting van uw gazon)
*  kunstmest (kali 60- versterk de grasmat t.o.v. mos)
Als u voor het bovengenoemde pakket kiest, komen wij i.i.g. 4x per jaar langs. 

Misschien wel even belangrijk om te weten dat er in regenachtige jaren soms extra bemest zou kunnen worden. De reden daartoe is dat bij veel regenval de meststoffen sneller uitspoelen en dus minder lang werken. Dat geldt met name voor het kunstmest en de org. mest. Ook 1x per jaar verticuteren is belangrijk en goed voor uw gazon. Deze dingen bieden wij wel aan, maar zijn niet inbegrepen in bovenstaande standaardpakket.

Prijzen; (binnen een straal van 12 km rondom Sellingen)
tot 50 m2                    € 45,- (vaste prijs)
51-150 m2                  € 0,90 p/m2
151-300 m2               € 0,80 p/m2
301-600m2                € 0,70 p/m2
Grotere opp. en/of afstand dan prijs in overleg.

 

Wij de zorg, u het plezier.