Beschrijving:

Om een mooie tuin te creëren en er volop van te kunnen genieten moet je het zorgvuldig onderhouden. Als je dit niet doet zal de natuur zijn gang gaan en zullen gazons en borders snel dichtgroeien met vaak ongewenste begroeiing.

 

Heeft u er zelf maar weinig tijd voor of wilt u het liever laten doen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen u een uitstekende helpende hand bieden en er voor zorgen dat u kunt genieten van uw eigen tuin.

Er bestaan verschillende manieren hoe dit geregeld kan worden. U kunt er voor kiezen om ons eenmalig langs te laten komen en onderhoudswerkzaamheden te laten verrichten. Ook bestaat er een mogelijkheid om uw complete tuinonderhoud uit handen te geven, zodat wij er voor zorgen dat u het hele jaar door een mooie en zorgvuldig onderhouden tuin heeft. Een derde optie is alleen de voor- en najaar snoeiwerkzaamheden door ons te laten verrichten. Er zijn dus meerdere opties waaruit u kunt kiezen. Stelt u nog andere mogelijkheden op prijs, laat het ons dan weten. Voorafgaand zal er altijd eerst goed overleg gepleegd worden, zodat het voor beide partijen naar wens geregeld wordt.

 

Als bedrijf zijn we ons constant aan het ontwikkelen. Daarbij zijn we steeds op zoek om op een verantwoordelijke manier om te gaan met onze natuur. We proberen ons steeds meer te richten om op een natuurlijke en ecologische manier onze werkzaamheden te doen.

 

Wat valt onder tuinonderhoud;

  • gazon onderhoud (zie gazon)
  • verticuteren (mos verwijderen)
  • bemesten (gazon en borders)
  • snoeien (hagen, struiken, (fruit)bomen)
  • bladruimen
  • onkruid verwijderen
  • bestrating/verharding(mos-, alg- en onkruidvrij maken)

 

Wij bieden onze diensten aan voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dit kan evt. op contractbasis, maar dan zal er eerst een goed overleg gepleegd worden over de te verrichten werkzaamheden. We komen hiervoor vrijblijvend bij u langs.