Beschrijving;

We ploegen of frezen met een 1-assige of een 2-assige tuintractor. 

De 1-assige 14 pk tractor is krachtig en heeft over het algemeen weinig moeite om grasvelden kapot te frezen. Ook voor het ploegen van groentetuinen is hij goed in te zetten. Wendbaar en heeft dus weinig ruimte nodig om te kunnen keren. Het ploegresultaat is zeer netjes. Evenals het freesresultaat. Vaak gebruik ik  hem voor de kleinere tuinen. De tractor is max. 80 cm breed en kan dus gewoon door een schutting deur of andere normale deuren. Dus heeft een een achtertuin die moeilijk te bereiken is, is de kans groot dat ik daar wel kan komen.

 

De 2-assige 20 pk Yanmar tractor wordt over het algemeen ingezet voor de grotere tuinen. De beschikbare werktuigen die ik erachter kan doen zijn een frees, overtopfrees met drukrol, rotorkopeg met drukrol(+zaaikit), grondbak, klepelmaaier en een kilverbord. Deze laatste wordt veelal ingezet voor het egaliseren van een nieuw gazon.

<100m2 frezen €30,- (Sellingen e.o.)

Voor overige oppervlaktes, afstanden en prijzen kunt u het best even contact opnemen met mij. Veel dingen zijn bespreekbaar.